You are here:

Young Development Professional/ Junior Software Developer (36 uur)

Company
PGGM
Type
Graduate position
Location
Other
Sector
Technology
Required language
Dutch
Area
IT
Commences at
10 August 2020

Description

Ben jij met je Informatica achtergrond nog startend op de arbeidsmarkt en op zoek naar een mooie startersfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eerste stappen te zetten naar een glansrijke carrière als back-end Software Developer?

Jouw rol

Beheer en ontwikkel IT-systemen en diensten samen met je DevOps-collega’s om ervoor te zorgen dat optimale waarde wordt gecreëerd door flexibele en toekomstbestendige IT-oplossingen.

Jouw baan als young development professional/ junior software developer

Het team beheert en ontwikkelt softwaresystemen voor Toekenningen en Uitkeringen, de kern van onze dienstverlening wat betreft de uitkering van pensioenen. Jouw rol als ontwikkelaar is onderdeel van een breed scala aan activiteiten van het team: het analyseren, ontwikkelen, testen en beheren van IT-oplossingen. Wat je doet, hangt af van wat er nodig is voor het team. Hierbij is het doel om tijdig en constant, toekomstbestendige IT-oplossingen te leveren.

Omdat de wereld snel verandert, is het belangrijk dat jij en je team constant werken aan persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. We verwachten van jou dat je jezelf breed ontwikkelt en je daarbij specialiseert in een specifiek kennisgebied, in dit geval software ontwikkeling op het gebied van financiële dienstverlening. In samenspraak met jou, leiden we je op middels opleidingen en coaching, als onderdeel van je werk. Samen met je team bepaal je of het aanwezige kennis- en vaardigheidsniveau binnen het team voldoende is. Je pakt samen met je team het initiatief om hier verbeteringen in te realiseren.

Wil jij weten hoe het is om als junior software developer te starten bij PGGM? Gino Bos kwam per toeval in aanraking met PGGM en startte bij ons als young development professional en vertelt je over zijn ervaringen.

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM heeft als pensioenuitvoeringsorganisatie de missie om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Maatschappelijk betrokken en duurzaam handelen zijn daarbij onze uitgangspunten. Vanuit Zeist werken zo’n 1.500 medewerkers aan de oude dag van miljoenen Nederlanders.

Samen met jouw collega’s maak je deel uit van het scrumteam ‘Toekennen en Uitkeren’ dat zorgt voor een volledig, tijdig en juiste uitvoering en administratie van aanspraken en pensioentoekenningen van deelnemers en hieruit voortvloeiende pensioen gerelateerde betalingen. Jouw specifieke aandachtsgebied wordt het uitbetalen proces. Dit proces behelst de verantwoordelijkheden om betalingen, vorderingen en ontvangsten te registreren en uit te voeren op basis van toegekende rechten en basis- en fiscale gegevens.  

Dit is een zelfsturend team, waarbinnen er kritisch naar elkaar gekeken wordt en waar open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd wordt. Het verantwoordelijkheidsgevoel is groot en jouw collega’s inspireren en motiveren elkaar om tot een hoger niveau te komen. In onze professionele werkomgeving krijg je volop kansen om jouw vakmanschap te tonen en met de nieuwste tooling en technieken te werken.

Wil je een breder beeld zien van Software Development binnen PGGM? Klik door naar deze video.

Jouw achtergrond

Jij herkent je (grotendeels) in onderstaande aspecten:

 • Je beschikt over een afgeronde Informatica opleiding, bachelor of master;
 • Je hebt een analytisch en oplossingsgerichte instelling met een affiniteit voor cijfers;
 • Je hebt interesse in financiële dienstverlening en pensioenrichtlijnen;
 • Je vindt het prettig en belangrijk om samen te werken;
 • Je hebt ervaring met of bereid om te leren: 
  • C#.NET, ASP.Net Core, SQL
  • Design Patterns zoals Dependency Injection
  • Union Architecture
  • DDD
  • Micro services / Azure 
  • Azure DevOps CI (TFS) build / pipelines
  • Scrum / Agile / TDD
  • GIT
  • Testautomatisering (Specflow / Augurk)
 • Je beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Dutch speaking candidates only.

Wat wij bieden

PGGM staat bekend om goed werkgeverschap. We belonen onze medewerkers voor hun inzet en hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard zien we graag dat jij je verder ontwikkelt en daarom ondersteunen we je hierin.

Jij krijgt van ons bij een fulltimebaan van 36 uur per week:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.646 en € 3.995, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je komt te werken in een fijn team, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel met als doel elkaar naar een hoger niveau te tillen.
 • Begeleiding en coaching on-the-job, zowel op hard- als softskills;
 • flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • ontwikkelingsmogelijkheden binnen je functie en mogelijkheden om door te groeien.
 • een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen.
 • ruim 26 vakantiedagen.
 • een eindejaarsuitkering van 7,5%.

Hier vind je meer informatie over onze Arbeidsvoorwaarden en CAO.

Meer weten?

Junior software developer: jouw nieuwe baan bij PGGM?

Solliciteer dan via onze website op deze vacature.

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met recruiter Wendy Ship, via 06 – 20 31 18 52 of wendy.ship@pggm.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure vind je terug op onze website.

Bij PGGM werven we zelf nieuwe collega’s. Acquisitie stellen we dan ook niet op prijs.

 

#LI-WS1

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met de recruiter die deze vacature in behandeling heeft. Heb je een algemene vraag, neem dan contact op met recruitment ondersteuning via recruitment@pggm.nl of 030-2777340.

Wendy Ship

Corporate recruiter

0620311852

wendy.ship@pggm.nl