You are here:

Consultant

Company
Riverwise
Type
Graduate position
Location
Rotterdam
Sector
Other
Required language
Dutch

Description

Beschrijving

Wij zijn Riverwise – een bureau van groeistrategen. We creëren groei, daar waar we kansen zien. Dit doen we zowel bij marktleiders als challengers – zolang er maar groeipotentie is. Nieuwe sectoren verkennen we graag, maar we zijn insiders in zorg, media en finance. Bij onze klanten staan we bekend als inhoudelijk sterk, extreem betrokken en confronterend eerlijk. We zien de essentie, doen dat wat nodig is, werken vanuit lange termijn relaties en gaan voor impact. Herken jij jezelf in dit DNA? Dan is werken bij Riverwise wellicht iets voor jou.

Wij zoeken nieuw strategisch talent om ons team te versterken. Iemand met uitstekende analytische skills en sterk conceptueel denkvermogen, die écht wil begrijpen hoe een markt werkt en het vermogen heeft om daarbinnen nieuwe groeikansen te ontdekken en te realiseren. Die uitdagingen niet uit de weg gaat, maar met beide handen aanpakt en die het gaaf vindt om organisaties in beweging te brengen. Tot slot heb je in je studie(-resultaten) en daarbuiten al bewezen dat je over dit talent beschikt: een gemiddelde van minimaal een 7,5 voor je VWO en WO is een must.

We bieden je de mogelijkheid om vanaf dag één volwaardig mee te draaien op strategieprojecten. Een extreem steile leercurve dus, door direct op niveau aan de slag te gaan en intensief samen te werken met onze ervaren consultants. Je komt terecht in een team ambitieuze young professionals waarbij iedereen all-in gaat. Ook tijdens de de after-work evenementen die worden georganiseerd zoals de jaarlijkse ski-trip, vrijdag middag borrel of bruggenloop. Daarnaast bieden we je uiteraard een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling. Want successen creëer je samen en deel je samen.

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken, verdeeld over drie weken:

1. Kennismaking en interview

2. Tweede interview

3. Case interview

We zien je cv, cijferlijsten (universiteit en VWO) en (korte) motivatie graag tegemoet: mail ze naar marijn.bijl@riverwise.nl