You are here:

Business Support | AFS Energy

Company
AFS Group
Type
Graduate position
Location
Amsterdam
Sector
Other, Trading
Required language
Dutch, English
Website
afsgroup.nl

Description

Als Business Support bij een internationaal georiënteerd bedrijf als AFS Energy breng jij orde in een wereld vol kansen, ideeën en plannen. Jij weet ruwe schetsen om te toveren in uitgekiende processen, je ziet direct waarmee je je collega’s kunt ontzorgen en denkt altijd tien stappen vooruit. Service is jouw middle name. Heb jij een ‘ik fix het’-mentaliteit, ben je zelfstandig en heb je aan een half woord genoeg? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Functieomschrijving

Voor ons Product Development team zijn we op zoek naar een zelfstandige, proactieve Business Support. Onze organisatie bevindt zich in een markt boordevol kansen en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Steeds meer bedrijven stellen zichzelf tot doel de overstap op hernieuwbare energie bronnen en het verminderen van de CO2 uitstoot. AFS Energy helpt bij het verwezenlijken van deze doelstellingen met onze innovatieve producten en projecten. Door slim gebruik van energiebronnen hergebruik van grondstoffen, is er een eindeloos aanbod aan mogelijkheden voor verduurzaming!

In deze wervelwind van kansen, ideeën en plannen zoeken wij naar een Business Support – a.k.a. rots in de branding – die innovaties en ontwikkelingen binnen onze organisatie feilloos weet te ordenen. Je assisteert, je structureert en je ondersteunt het management en het team. Je weet ideeën van collega’s te vertalen naar plannen, die je moeiteloos op papier zet of tot in de puntjes verfraait. Je coördineert trajecten om onze brokers en traders te helpen ontwikkelen, je neemt randzaken van consultants en analisten uit handen en bewaart het overzicht. We kunnen je taken zonder aarzeling toevertrouwen. Jij denkt graag mee, toont eigenaarschap, pakt zaken zelfstandig op en brengt het net dat stapje verder. Je wisselt administratie moeiteloos af met controle van op te leveren plannen en de organisatie van events of kleine attenties. Jij ontzorgt het team compleet, zodat iedereen optimaal kan presteren.

In ruil voor jouw tomeloze inzet, bieden wij jou een veelzijdige job die nooit saai is. Je maakt deel uit van een gedreven team van talenten en experts uit allerlei landen met als locatie de mooie beursvloer van Amsterdam. Je bevindt je in een dynamische wereld. Met jouw werkzaamheden draag je indirect bij aan een indrukwekkend projectportfolio en excellente service richting je collega’s en klanten.

Wat wij graag zien:

 • Je hebt een proactieve, ontzorgende houding
 • Je bent een solide en betrouwbare collega
 • Je hebt minstens drie jaar ervaring in een assisterende, ondersteunende of faciliterende functie
 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO/HBO niveau
 • Foutloos in Nederlands en Engels (woord en geschrift), dit is een hard vereiste
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office

Waar jij terechtkomt

AFS Energy streeft ernaar ideeën, producten en kansen om te zetten in successen. Het Product Development team bestaat uit een groep ambitieuze en gemotiveerde analisten, consultants en brokers die altijd op jacht is naar nieuwe producten, markten en deals om onze klanten zo goed mogelijk mee te bedienen. Wij hebben een neusje voor het ontwikkelen van waardevolle, duurzame oplossingen voor bedrijven en organisaties wereldwijd. En daar zijn we trots op!

Wat wij bieden

 • Werken in een ambitieus team
 • Een internationale ploeg van enthousiaste collega’s
 • Werken in een snelgroeiende organisatie
 • Werken op de Beurs van Amsterdam midden in het centrum
 • 27 vakantiedagen per jaar;
 • NS Business card (afhankelijk van je woonplaats);
 • Indoor fitness;
 • Regelmatig activiteiten met het hele team

Get in touch!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en word je graag onderdeel van ons team? Stuur dan jouw sollicitatie via het sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier klik hier

Uitgenodigd voor een gesprek?

 • 1e ronde: Een kort gesprek met recruitment om elkaar beter te leren kennen
 • 2ronde: Gesprek met één van je toekomstige collega’s
 • 3e ronde: Gesprek met je toekomstige manager
 • 4e ronde: Gesprek met het hoofd van de afdeling