You are here:

Junior Business Development Manager (Product Specialist)

Company
Transtrend
Type
Graduate position
Location
Rotterdam
Sector
Investment Management
Area
Investments

Description

Transtrend

Met meer dan 4 miljard U.S. dollar belegd in termijnmarkten behoren wij tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “managed futures”. We hebben deze positie bereikt door het meer dan 30 jaar consequent toepassen van een in eigen beheer ontwikkelde systematische handelsstrategie. Wij richten ons exclusief op het genereren van aantrekkelijke absolute rendementen met een lage correlatie met traditionele beleggingscategorieën. Wij werken voor toonaangevende institutionele beleggers en vermogende particulieren wereldwijd.

Werken bij Transtrend

Binnen ons nauw op elkaar ingespeelde team van meer dan 65 professionals streef je met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit naar het beste resultaat voor onze klanten. Je komt in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten. Bij ons draait het om learning by doing, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. Onze mensen zijn oorspronkelijk en creatief, en delen een passie voor markten en voor trading.

Junior Business Development Manager (Product Specialist)

Ons Investor Relations team vormt de brug tussen ons handelsprogramma en onze klanten. Binnen dit team word je medeverantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van ons klantennetwerk. In ons relatiebeheer staan sociabiliteit, relatiegerichtheid en materie­deskundigheid centraal. Omdat onze dienstverlening inhoudelijk complex is, zijn geduld en de gave goed uit te leggen essentieel. Het gaat in deze functie om kennisoverdracht en communicatie richting onze (potentiële) opdrachtgevers in combinatie met een gezonde dosis commerciële slagkracht. Je vervult een brede rol waarbij je met alle onderdelen van ons bedrijf in aanraking komt.

Onze ambities omvatten op dit moment onder meer het verder inrichten van ons distributienetwerk, het verder uitbreiden van onze institutionele klantenbasis, en het vergroten van onze zichtbaarheid. Wij bieden je ruimte om te groeien in je rol, en verantwoordelijk­heden naar je toe te trekken.

Profiel

  • Een afgeronde financiële/econometrische/kwantitatieve universitaire opleiding;
  • Representatief, initiatiefrijk, communicatief en inlevend;
  • Waarde hechtend aan een integere en inhoudelijke wijze van communiceren;
  • Een teamspeler met zowel zelfstandigheid als collegialiteit;
  • Een grote mate van nieuwsgierigheid en de wil om jezelf en Transtrend verder te ontwikkelen;
  • Uitstekende beheersing van en affiniteit met de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Bereid om van tijd tot tijd te reizen;
  • Opererend met inzet en liefde voor je werk en je omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie over Transtrend of deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR op 010 453 6523 of via hr@transtrend.com.