You are here:

Business Course PGGM - 23 en 24 februari 2022

Company
PGGM
Type
Internship
Location
Other
Sector
Investment Management
Required language
English
Area
Investments

Description

Jouw rol

Altijd al willen weten hoe het is om te werken voor één van de grootste en meest duurzame vermogensbeheerders ter wereld en één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties in Nederland? Wil jij impact hebben op onze samenleving? Meedenken over de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel? Bijdragen aan het duurzaam investeren van 260 miljard euro dat aan ons toevertrouwd is?

Op 23 & 24 februari 2022 organiseert PGGM een Business Course. Maak tijdens deze dagen kennis met de uitdagende en afwisselende wereld van PGGM! Tijdens onze Business Course krijg je een kijkje achter de schermen en zal er volop de gelegenheid zijn om op informele wijze kennis te maken met PGGM en onze unieke cultuur. Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het Corporate, Investment of Quant Traineeship dat start per 1 september 2022! 

Kortom, de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen. Wellicht ben jij dan onze nieuwe junior of trainee die start per 1 september 2022! Wil je meer weten over het traineeship? Kijk dan op de site!

Let op: wij houden de corona maatregelen scherp in de gaten en hopen jullie in ons kantoor te mogen verwelkomen. In dat geval zal een diner en overnachting in Utrecht deel uitmaken van ons programma.

Jouw afdeling binnen PGGM

PGGM is een van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van meer dan 260 miljard euro voor ruim 4,4 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA! Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Nederland kent één van de beste pensioensystemen ter wereld waarbij toekomstige pensioenen in grote mate afhankelijk zijn van de rendementen die PGGM op kapitaalmarkten kan realiseren. Het pensioenlandschap is op verschillende vlakken volop in beweging, dit is jouw kans om er deel van uit te gaan maken!

Jouw achtergrond

Heb je affiniteit met financiële markten, duurzaamheid, beleggen of pensioenen of wil je daar juist meer van weten? Wil jij ontdekken of jij hebt wat er nodig is om een duurzame toekomst te realiseren bij een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld? En wil je dit doen in een stimulerende omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Met diverse studie-achtergronden kun je binnen PGGM een heleboel kanten op.

Ben je een ambitieuze doorzetter die graag wordt uitgedaagd? Die naast studeren ook een brede ontwikkeling doormaakt (bijvoorbeeld door nevenactiviteiten, stages of topsport)? Wij zijn op zoek naar betrokken en ambitieuze toptalenten die samen met ons het verschil willen maken. Ben je bezig met jouw WO master of zit jij in de eindfase van je bachelor, mis deze PGGM Business Course dan niet!

Interesse?

Solliciteer online en voeg je CV en een korte motivatiebrief (in het Nederlands) toe. Geef daarnaast in je motivatie aan of je interesse zou hebben in het Corporate-, Investment- of Quant traineeship van PGGM. Zorg ervoor dat we je aanmelding uiterlijk 13 februari 2022 hebben ontvangen. Uiterlijk een week na de deadline ontvang je bericht of je bent geselecteerd voor de PGGM Business Course 2022.

Belangrijke data:

  • 13 februari 2022 (deadline): insturen - via 'solliciteer nu' - actueel CV en een korte motivatiebrief;
  • 16 februari 2022 (uiterlijk): terugkoppeling of je bent geselecteerd voor de PGGM Business Course op basis van CV en korte motivatiebrief;
  • 22 februari 2022 (deadline): invullen online capaciteitentest;
  • 23 en 24 februari 2022: PGGM Business Course.

Wat wij bieden

What’s in it for you?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de verschillende werkgebieden waarin wij actief zijn. Bij PGGM kun je op verschillende manieren aan de slag. Ontwikkel je via het PGGM Traineeship of specialiseer je in een vakgebied. Aan jou de keuze: wat doe jij straks bij PGGM? 

Laat jij een positieve indruk achter tijdens de Business Course, dan sla je de eerste twee rondes van het reguliere sollicitatietraject over voor het Traineeship dat start per 1 september 2022! 

Ben je nou nog niet afgestudeerd en zoek je een werkervarings- of afstudeerstage? Dan ben jij misschien wel diegene die na de Business Course een stage krijgt aangeboden.

Meer weten?

Heb je vragen? Mail met Inez Crolla, Campus Recruiter – inez.crolla@pggm.nl.