You are here:

Stagiair M&A Techone

Company
Techone
Type
Internship
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance, Private Equity
Required language
English
Area
Corporate Finance

Description

Vacature stagiair M&A - Techone


Functieomschrijving

Als M&A stagiair word je onderdeel en volwaardig teamlid van het in-house M&A team van Techone. Techone doet continue overnames in de ICT, Telefonie, Hosting en Beveiligingssector. Als stagiair zul jij het team ondersteunen met analyse en onderzoek, het opstellen van interne rapportages en projectbegeleiding vanaf de start van een M&A proces tot aan het moment van de overdracht van aandelen bij notaris.

Techone

Techone is een Nederlandse onderneming die investeert in Nederlandse ICT-, Telecom-, Hosting- en Beveiligingsbedrijven en wordt hierin ondersteunt door familiekantoor Nedvest uit Amsterdam. Techone volgt een Buy & Build strategie en heeft in de laatste 2 jaar ongeveer 20 bedrijven overgenomen. Het hoofdkantoor van Techone ligt in het centrum van Rotterdam.

Het team van Techone bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring op het gebied van IT, Telecom, Cloud en Finance. Techone stelt de bedrijven in de groep in staat om onafhankelijk naar de markt te opereren en merken en culturen worden daarom instandgehouden. Aan de achterkant werken de bedrijven samen door het delen van vakmanschap en expertise waardoor het productportfolio groter wordt en de kwaliteit van de geleverde diensten stijgt.

Wij zoeken iemand met:

  • Een WO achtergrond / studie in de richting van finance, bedrijfskunde, economie, econometrie of strategy;
  • Een goed niveau van Nederlands en Engels (spreken en schrijven);
  • Goede analytische vaardigheden;
  • Goede kennis van Excel;
  • Humor; en
  • Een kritische maar pragmatische instelling, en het vermogen om zelfstandig te kunnen werken.

Wij bieden:

  • Een serieuze maar gezellige en informele werksfeer, waarin jij je kunt ontwikkelen en iedere dag met plezier naar het werk gaat;
  • Leuk, afwisselend en uitdagend werk;
  • Een goede inkijk in de wereld van M&A en Private Equity; en
  • Een goede stagevergoeding.

Heb je interesse of vragen over de vacature? Stuur gerust een mail naar pim.mulder@techone.nl