You are here:

Campus Recruiter

Company
PGGM
Type
Graduate position
Location
Other
Sector
Investment Management
Required language
English
Area
Investments

Description

Jouw rol

Als campus recruiter sta jij opgesteld voor de werving en selectie van young professionals, waaronder trainees, stagiaires, werkstudenten en starters voor PGGM. Voor deze doelgroep ben jij het eerste aanspreekpunt en zorg jij voor een goede match binnen PGGM! Jij weet als geen ander het talent te ontdekken en het is jouw missie om hen enthousiast te maken voor PGGM. Door een gerichte campusrecruitmentaanpak laat jij studenten en starters kennis maken met PGGM. Dit doe je onder andere door het bedenken en organiseren van recruitmentevenementen zowel op kantoor in Zeist, bij onderwijsinstellingen of online. Daarnaast ben jij ook in de lead bij het opzetten van online campagnes voor deze doelgroep via verschillende platforms (bijv. Instagram, LinkedIn, carrière pagina’s van universiteiten of studieverenigingen). Verder ben jij de adviseur voor de interne klanten als het gaat om strategie van campus recruitment. Vanuit deze functie zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden als bijvoorbeeld Corporate Recruiter, HR Adviseur of Accountmanager.

Jouw afdeling binnen PGGM

Het Recruitment team is een jong team, dat bestaat uit vier corporate recruiters, een campus recruiter, twee supportmedewerkers die ons ondersteunen bij o.a. het inplannen van gesprekken en een projectleider MIP (Make It Possible programma), waarbij wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om weer arbeidsfit te worden.

Wat ons bindt? De drive om een kandidaat de ultieme candidate experience te geven. Ons doel? De beste talenten voor PGGM te vinden en PGGM als werkgever op de kaart te zetten. Recruitment maakt onderdeel uit van de Corporate Staf afdeling, bestaande uit de vakgroepen HR, Recruitment, Academy en Communicatie.

Jouw achtergrond

Als campus recruiter sta jij dichtbij onze junior wervingsdoelgroepen, zoals finance studenten, quants, ICT- en datastudenten. Onze doelgroepen herkennen zich in jou en jij bent bij voorkeur nog niet lang geleden zelf student geweest, zodat je goed bij de belevingswereld van de studenten aansluit. Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Bij voorkeur ben je zelf niet lang geleden nog student geweest;
 • Enige ervaring als campusrecruiter, bureaurecruiter, accountmanager en/of intercedent is een pré;
 • Groot organisatietalent en flexibel om in de avonduren werkzaam te zijn als dat nodig is i.v.m. recruitmentevents;
 • Creatieve ideeën weet je om te zetten in concrete resultaten!
 • Je maakt gemakkelijk contact en voor groepen staan vindt/lijkt je leuk
 • Je bent thuis in de wereld van social media;

Wat wij bieden

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een groene werkomgeving in het midden van het land (Zeist, Utrecht), waar het gaat om meer dan geld alleen. Bij PGGM vergroot je je vakmanschap door samen te werken en kennis te delen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Kies je voor PGGM, dan kies je voor de maatschappij én voor jezelf. Jij mag rekenen op:

 • een functie met gegarandeerde maatschappelijke impact.
 • een bruto maandsalaris tussen €2.575,- en €3.678,- o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • een bruto maandsalaris in schaal 8 van de CAO
 • een 36-urige werkweek met flexibele werktijden.
 • een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW (71% betaald door PGGM, 29% door werknemer).
 • een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen.
 • een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,5%.
 • ruim 26 vakantiedagen.
 • flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ.

 Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden en salarisschalen lees je in onze CAO, die je vindt onder 'Arbeidsvoorwaarden' op pggm.nl/werken-bij.

Meer weten?

Campus Recruiter: jouw nieuwe baan bij PGGM?

Wil jij als Campus Recruiter de verantwoordelijkheid dragen voor een goed pensioen van 4,4 miljoen pensioendeelnemers? Solliciteer dan op deze vacature en kies voor een baan met impact.

Heb je vragen? Neem dan contact op met recruiter Inez Crolla, via inez.crolla@pggm.nl.

Informatie over de sollicitatieprocedure vind je terug op onze website.

https://www.pggm.nl/werken-bij/vacatures/vacature/campus-recruiter/?id=a0w1v00000Damg4AAB