You are here:

(junior) Analist Retail Banking

Company
NIBC
Type
Graduate position
Location
The Hague
Sector
Corporate Finance
Required language
Dutch, English
Area
Corporate Finance, Banking

Description

Summary: 

Master op zak of een paar jaar werkervaring en op zoek naar een vervolgstap? Maak kennis met NIBC: een kleine bank met een warm hart en grote mogelijkheden voor (aankomende) talenten in Retail banking. Ontdek als (junior) analist hoe divers ons werkveld is, wat jij kunt betekenen voor onze klanten en hoeveel je kunt leren van je ervaren en behulpzame collega’s.

Job Description:

Master op zak of een paar jaar werkervaring en op zoek naar een vervolgstap? Maak kennis met NIBC: een kleine bank met een warm hart en grote mogelijkheden voor (aankomende) talenten in Retail banking. Ontdek als (junior) analist hoe divers ons werkveld is, wat jij kunt betekenen voor onze klanten en hoeveel je kunt leren van je ervaren en behulpzame collega’s.

Dit ga je doen

Als analist werk je mee aan de verdere digitalisering van onze dienstverlening om daarmee  onze klantenbeleving te verbeteren. Hoewel je als (junior) analist start met ondersteunende werkzaamheden, krijg je al snel meer verantwoordelijkheden. Collega’s van uit de business, Retail en IT nemen je bovendien mee in alles wat zij doen, zodat je snel een goed beeld krijgt van het werk.

Je werkzaamheden:

 • het meehelpen om de (digitale) processen zowel van de klant als binnen de bank te verbeteren
 • het ondersteunen van de afdeling business development in andere activiteiten

Je werkt nauw samen je collega’s van de Vastgoed Hypotheek maar ook met afdelingen binnen de Retail organisatie als ook IT. Daarnaast hebt je ook direct contact met externe service providers.

Talent Program

Elk jaar bieden we een select clubje van talentvolle nieuwe collega’s vanuit de hele bank een plek in ons Talent Program. Wie weet is dit traineeship ook wel voor jou weggelegd! In het intensieve programma focus je met je mede-trainees (een internationaal gezelschap vanuit de kantoren in Londen, Frankfurt en Brussel) op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Miguel startte als junior analist in het Talent Program

“Tijdens het Talent Program heb ik de bank in de meest brede zin kunnen ontdekken. Ik heb veel kunnen leren over het bankwezen naast mijn dagelijkse werkzaamheden bij BTL en ik heb een netwerk van collega’s opgebouwd met wie ik nu nog vaak contact heb”

Jouw team

Je komt te werken bij de Vastgoed Hypotheek. Dit team telt ca vijfentwintig collega’s die nauw samenwerken en buiten werktijd regelmatig met elkaar borrelen (als dat weer mag uiteraard). Onze klanten zijn met name particuliere beleggers in woningen. Nieuwsgierig? Kijk dan ook op onze website: www.vastgoedhypotheek.nl

Think YES als je …

 • Een relevante master hebt maar vooral affiniteit hebt met IT en een vertaalslag wil maken tussen de gebruiker en de systemen

 • Initiatiefrijk en creatief ben, graag zaken naar je toe trekt en denkt in oplossingen

 • Van doorpakken houdt, vasthoudend bent, oog voor detail hebt

 • graag samenwerkt, een ondernemende instelling hebt en betrokken wil zijn bij het team.

Geen IT of finance-ervaring vereist!

Frisse ideeën en nieuwe perspectieven zijn bij ons meer dan welkom. Heb je nog geen (relevante) werkervaring in de bancaire of IT wereld, maar ben je hier wel in geïnteresseerd? Dan zijn we juist heel benieuwd naar jou en wat je vanuit jouw achtergrond toevoegt aan ons team. En de ins en outs van het werken bij een bank? Die leer je vanzelf on the job.

Dit krijg je bij NIBC

Werken bij NIBC betekent onderdeel zijn van een ondernemende bank en klanten bijstaan op de voor hen meest beslissende financiële momenten. Plus:

 • Alle voordelen van werken bij een klein, dynamisch bedrijf: veel flexibiliteit, échte verantwoordelijkheid, zichtbare impact en exposure bij het senior management.

 • 31 vakantiedagen per jaar, die niet geregistreerd worden.

 • Een gunstige pensioenregeling.

 • Reiskostenvergoeding.

 • Budget en tijd om jouw kennis en skills te verbeteren.

 • Young NIBC: een netwerk van jonge collega’s die regelmatig samen sporten, eten en drinken.

 • Uitzicht op een vast contract. Word je uitgenodigd voor het Talent Program? Dan krijg je een vast contract zodra het programma start.

Word jij onze collega?

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Meerdere documenten kun je uploaden door opnieuw op de uploadbutton te klikken.

Sollicitatieprocedure

We vinden het niet alleen belangrijk dat wij jou leren kennen, maar ook dat jij ons goed leert kennen. Daarom houden we meerdere gesprekken en nodigen we je uit om nieuwsgierig te zijn en al je vragen te stellen. Ook voer je een assessment uit.

Meer weten? Neem contact met ons op

Over de vacature:      Daan van der Ree (hiring manager, daan.van.der.ree@nibc.com)

Over de procedure:    Ellen Noordhof (recruiter, askhr@nibc.com)

Apply