You are here:

Aegon

Sector
Other
Required language
Dutch
Company size
50-100

About Aegon

Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!
Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële be­wustwording van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst.

Wie zijn we?
Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt met oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Momenteel is Aegon N.V. actief in twintig landen; in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende regio’s als Brazilië, India en China.

Wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakkencultuur bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op vette sneakers kun je bij ons gewoon naar kantoor komen.

Wat doen we?
Op basis van een eerlijke dialoog ontwikkelen we begrijpelijke oplossingen die onze klanten financieel zelfstandig en onafhan­kelijk maken. In totaal zijn we verantwoordelijk voor een beheerd vermogen van ruim 50 miljard euro. Om onze klanten direct en nog gerichter van dienst te kunnen zijn, werken we momenteel aan een innovatieslag waarin we e-commerce, ICT, big data en geavanceerde technologie inzetten als strategische factoren. Zo hebben we een aantal revolutionaire start-ups gelanceerd waaronder Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een digitale bank met een volledig nieuw businessmodel. 

Wat bieden we jou?
We bieden een prettige en energieke werkomgeving aan waar ontwikkeling en groei centraal staat. Zo investeren wij ook in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke coaching. Binnen Aegon wordt er veel waarde gehecht aan collegialiteit en samenwerking. De sfeer wordt ervaren als open en dynamisch en eerlijkheid en oprechtheid wordt ontzettend gewaardeerd. We bieden jou daarnaast ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil jij meer weten over Aegon? En ben je benieuwd welke kansen Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op werkenbijaegon.nl.