You are here:

Clifton Finance

About Clifton Finance

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties?

Bij Clifton Finance zoeken wij versterking van ons team voor 3 à 4 dagen in de week vanaf 7 januari 2020. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de praktijk, de websites en de digitale marketing van Clifton Finance. Je hebt extern contact indien nodig. Vereiste interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance is essentieel. Een zeer grote behendigheid met Powerpoint, WordPress, Pages en Excel is een must. Wij werken in een Apple omgeving.

Clifton Finance is gestart in 2014 en maakt een succesvolle groei door. Wij werken informeel en vernieuwend. Wil je onderdeel zijn van dit team stuur dan je CV op naar welkom@cliftonfinance.com. Wij werken vanuit Naarden Vesting dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Clifton Finance staat voor een vernieuwende aanpak zowel bij fusie- en overname advies als voor advies aan familiebedrijven. Klanten kunnen gebruik maken van de kennis en expertise die in 30 jaar is opgebouwd. Wij hebben een klein ervaren team en werken waar dat nodig is met specialisten uit ons netwerk die elkaar met weinig woorden verstaan. Clifton Finance staat voor een efficiëntere aanpak door gebruik te maken van nieuwe (digitale) technieken die tijd besparen en ondersteunen in de communicatie en in het proces.Heb je een economische of aanverwante studie op hbo of academisch niveau (bijna) afgerond en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname en advies transacties op deeltijdbasis? Of wil je part time werken in combinatie met andere verplichtingen zoals een professionele sport of een gezin? Deze functie is goed te combineren met je persoonlijke wensen.