You are here:

Hogenhouck M&A

About Hogenhouck M&A

Hogenhouck treedt sinds 2007 op als trusted advisor van entrepreneurs en entrepreneurial CEO’s. Inmiddels hebben wij meer dan 135 transacties gerealiseerd, waarvan de laatste jaren gemiddeld 15 transacties op jaarbasis. De gerealiseerde transacties hebben normaliter een omvang tussen de EUR 5 en EUR 150 miljoen. Hogenhouck bestaat uit een team van 15 dedicated professionals, heeft een ruime expertise ontwikkeld in o.a. technologie gedreven sectoren.

Wij zijn gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag, het hart van de residentie op een paar minuten wandelen van station en parkeergarages. Wij zijn internationaal actief, aangesloten bij een sterk internationaal netwerk, CDI global, met de focus op West Europa. Een aantal voorbeelden van transacties in sectoren waarin wij sterk vertegenwoordigd zijn is de IT; de buy en build begeleiding van Infotheek Groep (o.a. overnames van Central Point en Scholten Awater en het vinden van een investeerder in Noorwegen), Impulse, Hot ITem en Eclipse (verkoop aan het Frans beursgenoteerde Alten). Naast de IT sector is Hogenhouck actief in diverse andere sectoren zoals de food (overnames in de vissector zoals begeleiding van Cornelis Vrolijk bij de overname van Seafood Parlevliet en de overnames van Maison Kelder (banket), staffing  (Leeuwendaal Groep, TPS Groep) en andere sectoren.

Hogenhouck is een ondernemend M&A kantoor met de focus op de ondernemer én onderneming altijd gericht op het leveren van toegevoegde waarde in de transactie. Dit onderscheidt ons in de markt. Gezien onze groei in de afgelopen jaren, zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons team. Het prettige van teamwerk binnen Hogenhouck is dat wij een jong en ambitieus kantoor zijn waarbij aandacht voor de opdrachtgever centraal staat en waar korte lijnen zijn. Meer informatie tref je aan op www.hogenhouck.nl