You are here:

Riverwise

Sector
Other
Required language
Dutch
Company size
10-50

About Riverwise

Wij zijn Riverwise – een bureau van groeistrategen. We creëren groei, daar waar we kansen zien. Dit doen we zowel bij marktleiders als challengers – zolang er maar groeipotentie is. Nieuwe sectoren verkennen we graag, maar we zijn insiders in zorg, media en finance. Bij onze klanten staan we bekend als inhoudelijk sterk, extreem betrokken en confronterend eerlijk. We zien de essentie, doen dat wat nodig is, werken vanuit lange termijn relaties en gaan voor impact.

We zijn een team ambitieuze young professionals die willen winnen – zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Dat zie je terug in wie we zijn, hoe we werken en hoe je ons meemaakt. We zijn niet snel tevreden en zullen de lat altijd hoog leggen, voor onszelf maar ook voor de klant. We hebben pas gewonnen als we echt impact zien, een bedrijf in beweging hebben gekregen of daadwerkelijk groei hebben gerealiseerd.

We zijn een team waarbij iedereen all-in gaat. Een rustig rondje mountainbiken in de Ardennen zit er bijvoorbeeld niet in, hard gaan is leuker.  Naast het werk zijn er genoeg momenten om successen samen te vieren. Zo gaan we jaarlijks op ski-trip, regelmatig uit eten, doen we mee met de Bruggenloop, zeilen en hebben natuurlijk de gebruikelijke vrijdag middag borrel.

Riverwise | Growth Strategists

Graduate position