You are here:

Zilvervloot Investeerders

‘’Piet Hein, zijn naam is klein, zijn daden benne groot, zijn daden benne groot, hij heeft gewonnen de Zilveren Vloot…’’. Iedereen heeft het beroemde lied uit de 17e eeuw over Piet Hein wel eens gehoord. In september 1628 sloeg hij de slag van zijn leven door een Spaanse vloot boordevol met zilveren ‘Spaanse matten’ en parels te veroveren. Hij werd met open armen ontvangen bij terugkomst door het Nederlandse volk en heeft tegenwoordig zelfs een standbeeld in Rotterdam. Bijna 400 jaar later, in 2021, werd ter nagedachtenis aan één van de grootste zeehelden van Nederland de Zilvervloot opgericht en nu varen wij onze eigen koers naar succes.

Het eerste jaar verliep als een golvende beweging met uiteindelijk een top 10 positie in de investeringscompetitie en dit ervaarden wij als daverend succes. Ons doel is om volgend jaar alle zeilen bij te zetten en het succes van vorig jaar te overstijgen. Elke donderdag kun je een borrel verwachten die soms gepaard gaan met een aantal beleggingsvoorstellen, het is niet ongewoon dat we na de borrels gaan stappen en het tot in de vroege uurtjes gezellig hebben.

Vorig jaar hebben we verschillende activiteiten gedaan met het dispuut zoals een weekendje weg naar Noord-Frankrijk, een datediner, dagje varen door de grachten van 020, barbecueën bij de Kralingse Plas en borrels met andere disputen. Ook voor het nieuwe jaar staan er weer fantastische activiteiten voor de boeg.

Zie jij het zitten om met ons een gezellige tijd te beleven en de eerste prijs bij de andere disputen weg te kapen? Kom ons dan vooral opzoeken op de introborrels, je kunt ons herkennen aan de rode das met de blauw-zilveren elementen en een prachtig 17e -eeuws slagschip. Maak een praatje, stuur ons een bericht via Instagram om een keer mee te eten en wie weet staat jou een onvergetelijke reis met de zilvervloot te wachten. 

Mail: zilvervloot@bnrbeurs.nl
Instagram: zilvervlootinvesteerders

Board 2023/2024

Chairman: Thijs Bout
Treasurer: Abe Meijer
Secretary: Twan van Adrichem

Board 2022/2023

Chairman: Mathijs Jongejan
Treasurer: Peter Huiberts

Board 2021/2022

Chairman: Martin Verdoes
Treasurer: Teun Schrikkema