You are here:

Treasury Operations Specialist

Company
Aegon
Type
Graduate position
Location
The Hague
Sector
Other
Required language
Dutch, English

Description

Als beginnend HBO finance professional met een interesse voor geld- en valutazaken ga je starten op de back office binnen de afdeling Treasury Trading and Services (TTS). TTS is verantwoordelijk voor de uitvoering van het cash-, vreemde valuta-, collateral- en liquiditeitsmanagement voor geheel Aegon op nationaal en internationaal niveau. Dit is de perfecte kans om jouw carriere in treasury te starten.

De functie in een notendop

Mensen helpen het beste uit hun leven te halen is de leidraad voor al onze activiteiten, waar ter wereld deze zich ook bevinden. Spreekt dit je aan? Dan neemt Aegon graag samen met jou deze uitdaging aan. We zijn als internationaal gediversificeerde financiele dienstverlener goed gepositioneerd om onze klanten bij te staan met raad en daad. We bieden verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer aan in onze drie kernmarkten in de VS, UK en Nederland en onze groeimarkten in Spanje, Portugal, Brazilie en China.

Als Treasury Operations Specialist ben je verantwoordelijk voor het verwerken en afwikkelen van financiële transacties, betalingsverkeer, en het verzorgen van managementinformatie. Hierbij is de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de uit te voeren processen cruciaal. TTS heeft als ambitie de keten van processen verder te digitaliseren. Doormiddel van intensieve begeleiding ontwikkel je jezelf tot een allround Treasury Operations Specialist op onze Treasury back office. In deze rol werk je niet alleen samen met je directe collega’s, maar schakel je ook met verschillende afdelingen en je staat in nauw contact met externe partijen zoals banken en brokers.

Zowel Aegon als het vakgebied zijn constant in beweging en dit brengt interessante kansen en uitdagingen met zich mee. Aan jou de taak om deze kansen te signaleren en met beide handen aan te grijpen. Omdat we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei investeren zou een volgende stap binnen Treasury in de richting van functional support, control of collateral management  kunnen zijn. Maar ook buiten Treasury zijn er doorgroei mogelijkheden, binnen staffuncties, onze verzekeraars, bank of onze asset management organisatie. Ook heb je de mogelijkheid om vakinhoudelijke trainingen en opleidingen te volgen.

Dit is jouw toekomstige functie, want je:

Als persoon ben je nauwkeurig, gedreven, proactief, stressbestending en positief kritisch. Ook ben je nieuwsgierig, een teamplayer en organisatiesensitief.

Om in aanmerking te komen voor een rol als Treasury Operations Specialist op onze back office heb je:

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding op het gebied van Finance & Control, International Business, Financial Management of Accounting & Control aangevuld met interesse in een financiële instelling;
 • Uitstekende studieresultaten;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Ervaring met het opzetten van Excel rapportages;
 • Een grote interesse voor financiële zaken in het algemeen en voor Treasury in het bijzonder;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wie worden jouw nieuwe collega's?

Als Treasury Operations Specialist bij Aegon Corporate Center werk je samen binnen het TTS-team dat bestaat uit dertien collega’s. Jij wordt onderdeel van het back office team, bestaande uit drie FTE, waar je direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Natuurlijk werken wij graag samen aan mooie resultaten, maar we vinden het ook belangrijk om plezier te maken tijdens én na werktijd. Zo ondernemen we leuke activiteiten met elkaar zoals ons jaarlijkse ijskart-uitje en de vrijdagmiddagborrel.

Daarnaast kan je via Young Aegon kennis maken met andere Young Professionals binnen de organisatie door deel te nemen aan lunch sessies, maandelijkse borrels, het Young Aegon Gala of de jaarlijkse wintersportreis.

Wat krijg je?

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Work-life balance vinden wij belangrijk en hybride werken past daarbij. Ons team werkt 50/50 thuis en op kantoor in Den Haag.

Groei en ontwikkeling vinden wij enorm belangrijk, daarom investeren we veel in onze medewerkers in de vorm van ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.700 en €4.000 o.b.v. 40 uur per week en werkervaring;
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een vaste 13e maand en vakantiegeld in de vorm van een flexbudget (16,7% van je maandsalaris);
 • Een minimum van 27 vakantiedagen;
 • De ruimte om opleidingen en trainingen te volgen;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.

Diversiteit & Inclusiviteit

Iedereen is bij Aegon gelijk. Ongeacht cultuur, achtergrond, beperking, geloofsovertuiging of geaardheid. En hoe diverser onze medewerkers zijn, hoe beter we lijken op al die mensen die klant bij ons zijn. Daarnaast brengen verschillende type mensen verschillende ideeën met zich mee. En door goed samen te werken en naar elkaars ideeën te luisteren, kunnen we van Aegon een écht klantbedrijf maken.

Enthousiast? Solliciteer!

Zou je meer willen weten over de vacature bij Aegon Treasury? Bas Warmerdam, hoofd van TTS staat je graag te woord op 070-3448361. Voor andere vragen omtrent de sollicitatie, contacteer de Talent Acquisition Manager, Adinda Janse, via adinda.janse@aegon.nl

https://careers.aegon.com/nl/vacatures/the-netherlands/the-hague/finance/treasury-operations-specialist/