You are here:

AF Advisors

Area
Investments
Required language
Dutch, English
Company size
10-50
Location
Rotterdam

About AF Advisors

Investment Industry Experts

Ruim 15 jaar geleden is AF Advisors opgericht door drie partners met veel ambitie en passie voor consultancy in de vermogensbeheerindustrie. Ons team is uitgegroeid tot een club van meer dan dertig collega’s die kunnen werken in ons prachtig centraal gelegen pand in Rotterdam. 

Met onze ruime ervaring in de beleggingssector onderscheiden wij ons doordat we niet stoppen bij het advies geven; wij stropen onze mouwen op om de klus te klaren. Hierdoor hebben we ervaring in een breed scala aan uitdagingen, waarbij we de klant begeleiden in strategische, tactische en operationele projecten. Onze klanten zijn grote financiële instellingenzoals verzekeraars, pensioenfondsen- en uitvoerders, banken en beleggingsondernemingen (denk hierbij aan PMT, Anthos, ING Bank, Robeco, Goldman Sachs Asset Management, Aegon Asset Management, MN, APG en PGGM).  

Daarnaast steunen wij elke drie jaar wisselend een goed doel dat past bij ons DNA. Sinds 2020 hebben wij als sociale partner Support Casper, waarmee wij het onderzoek naar effectieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker steunen.