You are here:

Marktlink

About Marktlink

Ondernemerschap is de kern van alles wat wij doen, met als belangrijkste doel waarde creëren voor ondernemers. Door onze datagedreven werkwijze te combineren met het grootste team van betrokken professionals zijn wij als geen ander in staat jou bij te staan in de volgende stap in je carrière.

Sinds 1996 adviseert Marktlink ondernemers bij de verkoop of koop van mkb-bedrijven. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste overnamespecialisten met kantoren verspreid over verschillende locaties in Europa. Daarmee is Marktlink niet alleen lokaal zichtbaar, ook brengen wij makkelijk bedrijven met elkaar in contact dankzij ons (inter)nationale netwerk. In dit netwerk en onze community verbinden wij actieve ondernemers, bieden we toegang tot financiering en investeringsmogelijkheden én stimuleren we groei en ondernemerschap. Wij vinden het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met ondernemers en oprecht geïnteresseerd te zijn in jouw ambities. Die persoonlijke aanpak gecombineerd met unieke online tools en de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat wij precies weten wat er in de markt speelt.

In elke fase in de ondernemerscyclus staan wij ondernemers bij. Als je verder wilt groeien, uitstappen, bouwen of investeren. Sinds 2020 biedt Marktlink Capital ondernemers en particuliere investeerders toegang tot toonaangevende private equity- en venture capital-fondsen. Zo zet je je vermogen op een slimme manier weg en investeer je in een stabiele toekomst.