You are here:

Transtrend

About Transtrend

Met circa $5 miljard belegd in termijnmarkten behoort Transtrend tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “managed futures” (ook wel CTA’s genoemd). Transtrend is werkzaam voor toonaangevende institutionele beleggers en vermogende particulieren in Europa, Azië en Noord Amerika.

Onze beleggingsstrategie is gestoeld op de voortdurende analyse van prijsbewegingen: het herkennen van de (veranderende) achterliggende structuren, de creativiteit deze te vertalen in passende kwantitatieve handelsstrategieën, en de vaardigheid het rekenwerk daarbij over te laten aan de computer.

Wij beleggen op een verantwoorde wijze. Bij ons betekent verantwoord beleggen actief beleggen, bewust van onze rol in de markt, van de impact die ons handelen kan hebben op markten, en van de fundamentele rol van markten in onze maatschappij.

Werken bij Transtrend

Werken bij Transtrend betekent dat je onderdeel bent van een op elkaar ingespeeld team van 69 professionals dat met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit streeft naar het beste resultaat voor zijn klanten.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken met hoogstaande technologie, kom je in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten, en bedien je ‘s werelds meest vooraanstaande beleggers.

Wij geloven in ‘learning by doing’, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. Onze gezamenlijke inspanningen bepalen onze cultuur en wie wij zijn.