You are here:

Merx

Merx, afgeleid van Mercurius, God der handel, is het heeren dispuut binnen B&R Beurs. De blauw-witte dassen zijn al jaar en dag dé toonaangevende kleuren op alle borrels en activiteiten. De optimates der Merx staan voor traditie en het behoud van mogendheid. Merx is het oudste ongemengde dispuut van B&R Beurs en niet zonder reden. De heren zijn niet op de mond gevallen, doch terdege bewust van de tere zieltjes die anderen eigen zijn.

Zo heeft het Merxiaanse geweld ook dit jaar weer haar stempel op de vereniging gedrukt. Niet alleen binnen B&R’s bestuurlijke kringen, want uiteraard misstaat een Merxiaan daar nimmer, maar ook daarbuiten hebben de heren hun sporen nagelaten. In het voormalige Oostblok plukken, zo niet baren, ze nog steeds de vruchten van ons bezoek. Het zal u hoogst doen verbazen wat er allemaal mogelijk is bij onze Oosterse vrienden met een door beleggingen goed gespekte portefeuille.

Merx huisvest al sinds het prille begin van de vereniging de beste beleggers, bij entree is beleggingskennis dan ook geen vereiste. Wel zoeken wij mensen met de intrinsieke drang om henzelf te willen meten met ons grootheden. Merxianen zoeken de balans tussen het delen en ontwikkelen van kennis betreft beleggen en het delen en ontwikkelen van kennis betreft hard gaan, feesten en andere vormen van decadentie. Als Merxiaan dient dan u ook niet vies te zijn van winst, maar als u opzoek bent naar snel geld raden wij u echter aan u te storten in de drugshandel.

Bent u vrouwelijk, meerderjarig, naar algemene consensus aantrekkelijk en nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs op de borrel en spreek ons aan.

Mail: merx@bnrbeurs.nl
Instagram: @Merx.2020
                                                                                                                                                                          
Board 2021/2022

Chairman: Sjoerd van Kerkhof
Treasurer: Quinten Reus

Board 2020/2021

Chairman: Tim Berends
Treasurer: Tjeerd de Jong 

Board 2019/2020

Chairman: Job Koning
Treasurer: Lode Verboom

Board 2018/2019

Chairman: Thom Tingen
Treasurer: Tim Bakkeren

Board 2017/2018

Chairman: Berend Boshouwers
Treasurer: Michiel Colijn