You are here:

Porto d'Oro

Porto d’Oro is een van de oudste en meest ervaren disputen van B&R Beurs. Onze naam is afgeleid van de belangrijke rol die Rotterdam van oudsher heeft in de Europese economie. Immers, ieder fysiek goed passeert door de gouden haven voordat het de diverse markten bereikt.

Op een aantal punten is Porto d’Oro uniek. Het dispuut bestaat uit circa 20 leden met daarin een gelijke verdeling van dames en heren. We studeren allemaal wat anders, van geneeskunde tot rechten en van finance tot econometrie, voor ieder wat wils! Wij zijn een dispuut met actieve leden en komen iedere donderdag bij elkaar in een van onze Portohuizen om samen te eten, waarna we met regelmaat nog even de havenstad gaan verkennen. Maar het goud in onze naam duidt niet alleen op de goudgele pretcilinders! Ook stellen we samen ieder jaar een investeringsstrategie op waarbij we gaan voor optimaal rendement. Dit betekent dat we elke twee weken investeringsvoorstellen met elkaar doornemen en na een (ietwat intense) discussie samen besluiten waarin wij investeren.

Naast onze wekelijkse bijeenkomsten organiseren we nog veel meer, zoals een eigen introductieweekend, kerstdiner en een citytrip in het buitenland. Ben jij iemand die actief wilt investeren, maar ook je studentenleven wilt verrijken? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Mail: portodoro@bnrbeurs.nl
Instagram: @Portod.oro
Board 2021/2022

Chairman: Tom van Dongen
Treasurer: Denise Pool

Board 2020/2021

Chairman: Selma de Jong 
Treasurer: Brenda van Baasbank

Board 2019/2020

Chairman: Lina Segers
Treasurer: Martijn Bresters

Board 2018/2019

Chairman: Jurre Blankestijn
Treasurer: Koen van Hensbergen

Board 2017/2018

Chairman: Jurre Blankestijn
Treasurer: Niels Verlinden