You are here:

Stagiair M&A

Company
IMAP
Type
Internship
Location
Rotterdam
Sector
Corporate Finance
Required language
Dutch
Area
Corporate Finance
Commences at
01 January 2023

Description

Ben je geïnteresseerd in een internship bij de leukste M&A boutique van Nederland en beschikbaar vanaf 1 januari 2023? Lees dan vooral verder.

Wij zijn IMAP Netherlands, gespecialiseerd in het aan- en verkopen van bedrijven. We zijn nuchtere Nederlanders, maar óók onderdeel van een sterk internationaal netwerk. Wereldwijd staan we al sinds jaar en dag in de top 10 van beste en meest succesvolle advieskantoren. We zijn met name sterk in de “middenmarkt’. Grof gezegd, transacties tussen 5 en 250 miljoen euro, in alle sectoren. Wij hebben een kantoor in Rotterdam en in Amsterdam. Wereldwijd zijn wij gevestigd in 40 landen en hebben we 450 professionals in dienst.

Wij zijn op zoek naar mensen, niet (alleen) naar skills.
Ons team bestaat uit geïnspireerde, gedreven, slimme collega’s. Wij geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. We gaan de uitdaging aan van complexe vraagstukken en obstakels. Dat is waar wij van houden en waar we het beste in zijn. Samen met onze klanten willen we iets bereiken. En om iets te bereiken moet je je best doen.
Ben jij een winnaar met uitstekende sociale vaardigheden, kun je relativeren, zaken in perspectief plaatsen en heb je een goed gevoel voor humor? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je uitstekende analytische skills? Ben je een aanpakker die niet in de stress schiet van tijdsdruk? Houd je enorm van Finance maar niet van corporate geneuzel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als stagiair bij IMAP ben je niet de hele dag je Excel skills aan het bijschaven. Wat je dan wel doet? De “whole shabang”. Marktanalyses, informatiememoranda en teasers schrijven, presentaties maken, datarooms begeleiden. Waarderingsanalyses maken (o.a. DCF, CCA, CTA en Buy-Out analyses). En natuurlijk is jouw aanwezigheid bij de bi-weekly vrijdagmiddagborrel een must.

Nog even dit over ons:
We zijn op zoek naar getalenteerde jonge mensen en ambitieuze professionals. Ben jij dat?

Laat ons weten waarom we jou in dienst moeten nemen.

IMAP Netherlands Javastraat 8
3016 CE Rotterdam
010-235 88 50
HR@IMAP.NL