You are here:

Intern Listed Investments

Company
Egeria Listed Investments
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Private Equity
Required language
Dutch, English
Area
Corporate Finance, Investments

Description

Job description

Als stagiair bij het Listed Investments team ben je betrokken bij alle werkzaamheden die nodig zijn voor het managen van de long-only aandelenportfolio. Het investeringsproces start met het identificeren en evalueren van investeringskansen, gevolgd door het acquireren en uiteindelijk desinvesteren van belangen in beursgenoteerde ondernemingen. Gedurende je stageperiode ondersteun je de portfolio manager actief bij het analyseren van de bestaande beursgenoteerde belangen in de portfolio, zal je daarnaast helpen met het opstellen van analyses van interessante ondernemingen en markten, en performance analyses uitvoeren. Je krijgt de kans om meerdere management teams van beursgenoteerde bedrijven te ontmoeten en je zal een goed begrip ontwikkelen van fundamentele equity research (financiele modellen, waardering, bedrijfsspecifieke analyse).

 

Egeria biedt jou een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving waarin jij de kans krijgt je te ontwikkelen op verschillende vakgebieden, van financieel tot commercieel en van operationeel tot strategisch. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden vereisen analytische vaardigheden, goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid. We focussen tijdens je stageperiode op jouw ontwikkeling als Asset Management Professional en als mens.

 

De startdatum voor deze stage is September 2022 en voor een duur van tenminste 6 maanden. 

Job requirements

  • Je bent ambitieus en ondernemend
  • Je bent een teamspeler die zichzelf en het team iedere dag uitdaagt en ontwikkelt
  • Goede academische prestaties (minimaal een afgeronde WO Bacheloropleiding) 
  • Een eerdere stage-ervaring in een professionele omgeving (Investment Banking, Strategie Consulting) is een pre
  • Aantoonbare affiniteit met financiёle markten; ervaring met zelf beleggen of een prive beleggings-portfolio is een pre
  • Kennis van een programmeertaal zoals Python of Java is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Interesse? Stuur een mail naar external@bnrbeurs.nl